Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΔΥΜ στηρίζει την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετέχει στην ενέργεια «Τρέχουμε Μαζί! Ζούμε τη Ζωή!» που υλοποιεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της χορηγίας της ως θεσμικός εταίρος του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της ενημερωτικής εκστρατείας «Μεγαλώνουμε με Υγεία» και οι δρομείς – μέλη του Σ.Δ.Υ.Μ, που θα τρέξουν στις διαδρομές 5 χλμ & 10 χλμ του φετινού Μαραθωνίου, θα φορούν....

αθλητική μπλούζα με τα μηνύματα της εκστρατείας

«Μεγαλώνουμε με Υγεία» σημαίνει ότι υιοθετούμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας υγιεινές συνήθειες, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση, οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις και ο εμβολιασμός για την πρόληψη νοσημάτων, με στόχο τη διασφάλιση της  ποιότητας στη ζωή μας.

Η συνεργασία του Σ.Δ.Υ.Μ. με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία εντάσσεται στα πλαίσια της γενικής προσπάθειας του Συλλόγου για την προώθηση της αξίας της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινού τρόπου ζωής σε όλες τις ηλικίες.

Οι αθλητές του Σ.Δ.Υ.Μ. που θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ. του 31ου ΚΜΑ θα φορέσουν τεχνικό μπλουζάκι που θα προωθεί το μύνημα της συνεργασίας Σ.Δ.Υ.Μ. και Ε.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου